LoadComplete http://smartbear.com/forums RE: [LoadUIWeb] How to solve &quot;(413) Request Entity Too Large&quot; error when testig webservice using TestComplete Thread update is here: <a href="http://smartbear.com/forums/f77/t95455/how-to-solve-the-error-quot;(413)-request-enti/#95595">http://smartbear.com/forums/f77/t95455/how-to-solve-the-error-quot;(413)-request-enti/#95595</a> http://smartbear.com/forums/f73/t96368/RE-LoadUIWeb-How-to-solve-quot;(413)-Reques 10/30/2014 4:42:10 AM Alexei Karas 7628b24a-6b67-43ac-bdb0-3b01201d0dba Meet New LoadComplete 3.0 (LoadUIWeb becomes LoadComplete) Greetings, Community Members! <div> &nbsp;</div> <div> I would like to inform you that we have just released the new version of our load testing product - [b]LoadComplete 3.0[/b].&nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> Our LoadUIWeb product now becomes LoadComplete. In addition to awesome and useful features of LoadUIWeb, LoadComplete 3 contains a lot of new ones, including:</div> <ul> <li> Comparison reporting</li> <li> Identifying request dependencies</li> <li> New project tree</li> <li> And much more</li> </ul> <div> &nbsp;</div> <div> Please refer to [url=http://smartbear.com/products/qa-tools/load-testing/features/new-features/loadcomplete-3-0/]this What&#39;s New page[/url] to learn more about LoadComplete 3.</div> http://smartbear.com/forums/f73/t96371/Meet-New-LoadComplete-3-0-(LoadUIWeb-becomes-Lo 10/29/2014 9:50:21 AM Tanya Gorbunova c581b9a1-b76a-4287-9877-47457b0b0a97 [LoadUIWeb] How to solve &quot;(413) Request Entity Too Large&quot; error when testig webservice using TestComplete Hi Everybody<br /> <br /> I am facing an issue when sending request to the webservice using TestComplete:<br /> <br /> I am getting the error&quot;&quot;(413) Request Entity Too Large.<br /> <br /> I did some search, it is said that have to increase the size of the &quot;MaxMessageLength&quot; in the binding, something like this.<br /> <br /> However, there is no where to set up the binding config for webservice in TestComplete<br /> <br /> Please help and provide solutions<br /> <br /> Thanks in advance<br /> <br /> Annie Li<br /> <br /> <br /> http://smartbear.com/forums/f73/t96368/LoadUIWeb-How-to-solve-quot;(413)-Request-En 10/18/2014 11:37:00 AM Annie Li 46be05a7-81b0-4542-b0e3-6fb989d1dc43 [LoadUIWeb] Load UI web not able to capture the pop screen username and password Hi all,<br /> <br /> I am not able to capture the username and password for the pop up screen for the webpage(apsx and php) in the load ui web (not a pro version) while recording the script.<br /> Steps performed&nbsp;<br /> 1. Click on record scenarios<br /> 2. Give the Scenario name,testname,Open URL:Url name,cache mode :Private,Pagination : Automatic and manual<br /> 3.Click on record<br /> 4.go to project explorer for scenarios,search the page for login in Scenario editor<br /> 5.In request tab we normally get username and password, But in case of the pop up screen is empty always. I tried to check it out for many web applications.<br /> <br /> <br /> Do any addtional steps required to get the username and password from the pop up screen in load ui web ? http://smartbear.com/forums/f73/t96299/LoadUIWeb-Load-UI-web-not-able-to-capture-the 10/18/2014 7:14:22 AM pratik12345 sdad 52f85327-5c73-495c-99e6-5b1602cc2300 [LoadUIWeb] Unable to Decrypt SSL data from the server. Context expired Hi, I am the new user of the tool. We are facing the below issue. "Unable to Decrypt SSL data from the server. Context expired" Could someone help us in resolving the issue. Thanks for your great help!! http://smartbear.com/forums/f73/t96340/LoadUIWeb-Unable-to-Decrypt-SSL-data-from-the 10/15/2014 1:09:29 AM Sumalatha kamalapuri 81802b69-b55a-4c2d-92ae-23d101c3cd3c [LoadUIWeb] Error to Connect monitors Hello, I&#39;m having problems to include a host to be monitored during my test. I looked at the documentation and there is a procedure that should be done for the host to be recognized, I am not able to do more, domeone could help me http://smartbear.com/forums/f73/t96298/LoadUIWeb-Error-to-Connect-monitors 10/3/2014 12:55:55 PM larissa Lobato 93569a55-258d-4d09-a739-60485096fc81 RE: [LoadUIWeb] Never ending loading Test I have the identical problem as the OP - I downloaded LoadUIWeb yesterday and launched into my first (very simple, login/logout) test.&nbsp; There are no external dependencies (like the Excel post mentioned).&nbsp; After about 25+ VU&#39;s are set to a test (add 1 VU per Second), there&#39;s a good chance that the test will not complete without manual stopping.&nbsp; I can&#39;t produce anything more repeatable than that and I am not (yet!) familiar enough with the reporting structure to ferret out any tell-tale problems.&nbsp; Any insight would be appreciated as my team and I are trying to make a decision as to what load-testing product to use on our project and Load UIWeb seems (seemed?) to have a lot of good things going for it (assuming I can simulate more than 20 virtual users in a single test).<br /> <br /> Example of one of many similar Errors in Logs (99 VUs):&nbsp; Iteration 1 of the scenario &quot;Login_Logout Scenario&quot; assigned to the virtual user &quot;Virtual user group (72)&quot;. Connection 5 was simulated partially. Only 7 of 29 requests were simulated. The execution was terminated by the user.&nbsp;&nbsp; &nbsp;9/24/2014 11:30:31 AM<br /> <br /> The last part of this error appears to be explicitly tied to the fact that I stopped it - but does the preceeding text give anyone any further indication of what&#39;s going on? http://smartbear.com/forums/f73/t96239/RE-LoadUIWeb-Never-ending-loading-Test 9/25/2014 2:48:34 PM Jared Jackson b52f15bf-a7c8-4b8f-b322-f51f7490b637 RE: [LoadUIWeb] Never ending loading Test I thought I was experiencing similar issue (clicked Play and execution doesn&#39;t start) but my script was using variables from excel.&nbsp; And I noticed that the excel was open and my cursor was editing a cell.&nbsp; Once I saved and closed excel the execution started like normal.&nbsp; If this helps in any way.. http://smartbear.com/forums/f73/t96239/RE-LoadUIWeb-Never-ending-loading-Test 9/24/2014 1:55:14 PM Meng Thao 62a2fa52-2554-479c-9941-8e42f49bcd24 [LoadUIWeb] Sharing variables between scenarios I have a complex scenario running two sub scenarios.&nbsp; On sceanrio #1 - I&#39;ve extracted a value from a response using regex.&nbsp; How can I use this variable as a value in a request on scenario #2? http://smartbear.com/forums/f73/t96297/LoadUIWeb-Sharing-variables-between-scenarios 9/24/2014 1:28:16 PM Meng Thao 79623838-3356-490f-a5bb-32e755df98d2 [LoadUIWeb] URL Encoding wont encode exclamation mark. <br /> Hi I&#39;m picking up a handle string from a &quot;302 Object moved&quot;.<br /> <br /> Generally it contains a few colons, slashes and also an exclamation mark (=!),<br /> I have put a validation to see if the &quot;URL Decode&quot; decodes the &quot;%21&quot; to &quot;!&quot; and it does this perfecly.<br /> <br /> Now in the next request I want to use that parameter, as I understood LoadUIWeb will automatically URL encode all parameters.<br /> This happens with all the colons and slashes, but the exclamation mark will not be encoded?<br /> <br /> Either I could select &quot;No decoding&quot; on that particular parameter but then the &quot;%21&quot; will be encoded to &quot;%2521&quot;<br /> <br /> Should&#39;nt the exclamation mark be encoded to &quot;%21&quot;?<br /> http://smartbear.com/forums/f73/t96339/LoadUIWeb-URL-Encoding-wont-encode-exclamatio 9/24/2014 8:28:48 AM Henry Greijer e6976535-0903-49a2-bd5e-45b211c92ce2 [LoadUIWeb] List variable values not saving I have the trial LoadUIWeb Pro version 2.99.4592.24.<br /> <br /> I created a new List variable under the Scenarios tab.&nbsp; I used the wizard.&nbsp; After saving the list I noticed the Value column was empty.&nbsp; So I click the Edit button to view the list and the items of the list variable box is emtpy. http://smartbear.com/forums/f73/t96338/LoadUIWeb-List-variable-values-not-saving 9/22/2014 3:35:33 PM Meng Thao 7b089e16-580f-4a80-a2f0-7b8afad48bfe [LoadUIWeb] LoadUIWeb Pro Trial Hi,<br /> <br /> I have been using the free version but I need to use some of the pro functions. I have managed to get agreement from those that make the decisions to purchase the full product.<br /> <br /> However, I have an urgent requirement that needs to be fulfilled before the PO process is likely to complete, so I thought I&#39;d use the 14-day trial. Only to be informed by the system on starting a test that it is limited to 50 users.<br /> <br /> This makes it a little less than useful for me just now.<br /> <br /> Is there a way around this?<br /> <br /> http://smartbear.com/forums/f73/t96296/LoadUIWeb-LoadUIWeb-Pro-Trial 9/18/2014 8:09:22 AM Keith Trim 38e0b9f2-c511-41d0-aea1-84b4eca31360 RE: [LoadUIWeb] Never ending loading Test I have also experienced this issue where a single or several VUs remain active waiting for remaining requests for minutes on end (until manually stopped), despite the Send request/ Receive response timeout set to 30 seconds.<br /> <br /> I am currently using the LoadUIWeb Pro eval version 2.99.4592. &nbsp;Please advise. http://smartbear.com/forums/f73/t96239/RE-LoadUIWeb-Never-ending-loading-Test 9/11/2014 8:21:01 PM Dennis Liwanag f4b70c6b-c66e-498f-a024-4c9196bec36c RE: [LoadUIWeb] Not able to see the Export Result option Hello Smart Bears.... Anyone help me on this.... http://smartbear.com/forums/f73/t95803/RE-LoadUIWeb-Not-able-to-see-the-Export-Resu 9/10/2014 3:41:23 AM kartheeswaran r e16e46d5-b5d5-43cd-bd99-a0eff1a2f8fa [LoadUIWeb] Not able to see the Export Result option I have tried as per the documentation in &nbsp;-&nbsp;http://loaduiweb.org/docs/more/dialogs/export-to-adobe-pdf-dialog.html<br /> \<br /> But that option is not available in the LoadUIWeb tool.<br /> Coul someone help out on this.<br /> <br /> Thanks... http://smartbear.com/forums/f73/t95803/LoadUIWeb-Not-able-to-see-the-Export-Result-o 9/9/2014 7:39:56 AM kartheeswaran r 379f137b-29fb-47db-afcc-fa7cedde6863